Spelregels

none

Lesgeld

Het lesgeld wordt op iedere eerste dag van de maand voldaan voor die maand! Indien het gaat om contante betaling, dan wel in de eerste les van die maand.

none

Vakantie

Bijles Amsterdam West, houdt zich aan de schoolvakanties van Noord Nederland. Wanneer u zich wilt afmelden omdat u op vakantie gaar dient u dit ruim 1 maand van te voren aan te geven. Nog vóórdat u het pakket inkoopt voor de aankomende maand!
none

Lespakket

Wanneer u kiest voor het lespakket premium 1 privé, dan heeft u recht op 4 lesuren per maand, 1 lesuur per week. Het kan zijn dat er door omstandigheden van uw kant geen 4 uur les gehaald wordt, maar 2 uur. De overige 2 uur kunt u dan meenemen naar de volgende maand! De daarop volgende maand komen die lesuren te vervallen.
none

Afmelden

U meldt zich minimaal 24 uur van te voren af. Het lesgeld wordt doorbetaald. De betaalde lesuren kunnen dan in overleg worden ingehaald. Dat gebeurt in goed overleg in dezelfde week of ze worden meegenomen als extra uren voor de volgende maand. In de daarop volgende maand komen die uren te vervallen. Let op! U betaalt iedere maand een nieuw pakket. Deze uren worden dus ingehaald.
none

Opzeggen

Bijles Amsterdam West kunt u maandelijks opzeggen. Telefonisch, schriftelijk en of mondeling. Wanneer u bijvoorbeeld in september opzegt, dient u nog wel de maand september te betalen!.