Bijles Wiskunde

none

Wiskunde

Bijles wiskunde

Ik doceer het vak: Wiskunde op havo/vwo onderbouw niveau!

Wilt u goed onderwijs en ondersteuning voor de beta vakken dan kiest u voor Bijles Amsterdam West!

Heb jij moeite met wiskunde en behoefte aan extra uitleg? Dan help ik jou graag. Mijn focus ligt op alle ‘cijfervakken’: natuurkunde, scheikunde, maar bovenal wiskunde A en B . Wiskunde vormt de basis voor al deze vakken en een goed wiskundig inzicht helpt je daarom ook direct op al deze gebieden vooruit. Voor bijles wiskunde in Amsterdam ben je bij Bijles Amsterdam West aan het goede adres.

Vaak heb jij als leerling bij wiskunde het overzicht even niet meer. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Die x, z, y, π, e en ln, waar staan ze nou voor. Ik ga met jou je rustig terug naar de basis van de stof, want meestal liggen hier de problemen. Wanneer je weer goed overzicht over de basis hebt, zullen ook die sommen die jou eerst onmogelijk leken een stuk makkelijker afgaan.

Veel leerlingen hebben moeite met meerdere bètavakken. Als jij bijles nodig hebt in zowel wiskunde als scheikunde of natuurkunde, dan zit je bij mij goed. Ik ben een docent met veel onderwijs ervaring en zie de overstijgende problemen die vaak gepaard gaan bij meerdere bèta vakken.